Ruckus Wireless en Amdocs bieden cloud Wi-Fi diensten aan service providers
08-03-2017 | door: Witold Kepinski

Ruckus Wireless en Amdocs bieden cloud Wi-Fi diensten aan service providers

Ruckus Wireless, onderdeel van Brocade, kondigt een samenwerking met Amdocs aan, een toonaangevend dienstverlener voor telecom- en mediabedrijven. Samen zullen ze een complete, op maat te maken Wi-Fi dienst voor service providers aanbieden.Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona presenteerden Ruckus en Amdocs hun nieuwe samenwerking. 

Ruckus maakt gebruik van access points (AP's) en een in de cloud draaiend, gevirtualiseerd software platform om verticaal geïntegreerde Wi-Fi en LTE aan te kunnen bieden, volledig gemanaged door Amdocs. De samenwerking stelt service providers in staat om Wi-Fi en LTE aan te bieden als uitbreiding op hun huidige diensten of als nieuwe draadloze dienst.

Door Ruckus SP Cloud met Amdocs te combineren, kunnen service providers hun diensten aanbieden via de cloud van hun keuze. Service providers kunnen de managed services aanpassen aan hun unieke behoeften, of ze die nu installeren in de cloud van hun keuze of integreren met een verscheidenheid aan beheersystemen en support pakketten.

Meer informatie staat op de website van Ruckus Wireless.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

wireless, Cloud
Cloud