Witold Kepinski - 08 maart 2017

Exclusive Networks stelt Julien Antoine aan als VP EMEA en Will Smith als CIO

Exclusive Networks stelt Julien Antoine aan als VP EMEA en Will Smith als CIO image

IT-distributeur Exclusive Networks heeft Julien Antoine aangesteld als Vice President EMEA. Will Smith wordt Chief Information Officer (CIO). Julien Antoine was eerder bij Exclusive Networks werkzaam als group director global operations. Smith was eerder werkzaam als group IT director. Eerder benoemde Exclusive Networks David Ellis tot group services director.

Exclusive Group, de Value-Added Services & Technologies (VAST)-groep met activiteiten in Nederland, heeft opnieuw beter gepresteerd dan de markt door in uitdagende economische omstandigheden recordbrekende financiële resultaten te behalen. De groep rapporteert een sterke groei in elk van haar bedrijfsonderdelen en in alle gebieden waarin het concern wereldwijd actief is. Ondanks koersschommelingen, de economische en politieke onzekerheid in Europa, het Midden-Oosten en op Aziatische markten, heeft Exclusive Group in 2016 een jaaromzet van 1,27 miljard dollar in de boeken weten te noteren. Dit komt neer op een autonome jaarlijkse groei van 22%, waarmee het concern de duurzaamheid en relevantie van haar bedrijfsmodel duidelijk heeft aangetoond.

Als ook de overname van de pan-Aziatische cybersecurity distributeur, Transition Systems in januari 2016, wordt meegeteld, bedraagt de groei op jaarbasis voor Exclusive Group meer dan 51%. In deze resultaten voor 2016 is zelfs nog geen rekening gehouden met de samengang van de VAD-marktleider in de Benelux, TechAccess, in januari dit jaar.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!