NetApp introduceert met partners Back-up as a Service in Nederland

08-03-2017 | door: Witold Kepinski

NetApp introduceert met partners Back-up as a Service in Nederland

NetApp introduceert in samenwerking met Service Provider partners KPN, Axians, Damecon, Proact en Previder, Back-up as a Service (BaaS) voor Nederlandse bedrijven. De service, die wordt aangeboden door NetApp’s geautoriseerde partnernetwerk, stelt bedrijven in staat om geavanceerde opslagtechnologie te gebruiken zonder te hoeven investeren in extra hardware, aldus NetApp Nederland.

Vandaag de dag bestaan er strenge eisen rondom de veiligheid van data. Een complete back-up service biedt Nederlandse bedrijven de zekerheid dat hun data veilig wordt opgeslagen en documenten altijd toegankelijk zijn. Met betrouwbare partners die deze service beheren, zegt NetApp met BaaS een all-round service met één enkele bron te bieden, gewaarborgd door het NetApp keurmerk. Deze werd door Sven Schoenaerts, Managing Director van NetApp Benelux, uitgereikt aan Previder (Eric Vredeveldt), Axians (Erik Lenten), KPN (Alphons Evers), Damecon (Rob Christ) en Proact (Ties Beekhuis).

Sneller

Door gebruik te maken van disks en de cloud is NetApp BaaS kostenefficiënter, betrouwbaarder en sneller dan traditionele tape-based opslag zo beweert NetApp. Voor IT-afdelingen van bedrijven die hun systemen willen versterken, maakt BaaS het eenvoudiger om schaduw IT te managen. BaaS biedt een route aan waarmee van systemen die buiten de kern van de IT afdeling zijn opgezet efficiënt en gemakkelijk een back-up kan worden gemaakt zo meldt NetApp.

WK

Terug naar nieuws overzicht