Prianto meldt succes rond Lakeside Software analytics platform ASK SYSTRACK

09-03-2017 | door: Witold Kepinski

Prianto meldt succes rond Lakeside Software analytics platform ASK SYSTRACK

De marktlancering van het zelflerend systeem ASK SysTrack in augustus, het winnen van VMWare’s “Best of VMworld 2016” award en nieuwe partnerships met o.a. Citrix en Airwatch hebben positieve effecten op de Benelux markt voor Lakeside Software zo meldt distributeur Prianto.

Lakeside Software analyseert telemetrische data van cloud software. Lakeside Software levert hiervoor het analytics platform ASK SYSTRACK waarmee organisaties met software in de cloud betere beslissingen kunnen nemen.

Lakeside SysTrack ‘personalized knowedge’ distributeur Prianto heeft gemerkt dat organisaties eindelijk klaar zijn om de (IT) gebruikerservaring op een doordachte wijze te gaan bepalen. In de afgelopen jaren zijn er veel IT projecten geweest die tot doel hadden de gebruikerservaring te optimaliseren, maar realistische metingen van de resultaten waren niet altijd voorhanden. “Meten is nog altijd weten!” aldus Rashied Akrum (foto), Managing Director-CEO bij Prianto. De nieuwe Silver Partner ConoScenza, kennishuis op het gebied van werkplek, mobility en cloud, sluit zich hierbij aan: “Om bij onze klanten snel tot de essentie te komen in diepgaande metingen gebruiken wij de beste tooling in de markt, zoals Lakeside Systrack.” Ook de nieuwe Silver partner onepoint ziet de voordelen: “De inzet van Lakeside SysTrack, en daarmee de beschikking over direct bruikbare én actuele informatie omtrent de gebruikerservaring, verbetert de algehele efficiëntie van een organisatie.”.

Terug naar nieuws overzicht
Software