Witold Kepinski - 10 maart 2017

Haarlemse startup Online Succes haalt investering binnen van €300.000

Het Haarlemse softwarebedrijf Online Succes, dat B2B marketeers helpt het succes van hun verkoopteam te vergroten, heeft 300.000 euro groeigeld ontvangen van privé-investeerders. De Online Succes software geeft je inzicht in welke bedrijven èn personen je website bezoeken. Het zet hiervoor o.a. hun eigen technologie in en hun partnership met  bedrijfsinformatie specialist Company.info.

Alex Vermeule, directeur Online Succes: “Deze investering stelt ons in staat om verder te investeren in het product en de groei van ons bedrijf. Het is een mooie stap in onze reis en wat ons betreft zijn we net begonnen.”

Frank Husmann, mede-oprichter Online Succes vervolgt: “Zelfs met de best presterende online marketing campagne, blijft gemiddeld 97 procent van je websitebezoekers onbekend. Met Online Succes zet je de onzichtbare interesse op je website om naar een database van bedrijven en personen die je actief kunt benaderen. Het is een van de meest eenvoudige methodes om leads te verzamelen.”

Online Succes lanceerde in Nederland in maart 2015 en inmiddels maken ruim 1.200 bedrijven dagelijks gebruik van de software. Er is ondertussen een groot aantal betalende klanten waaronder SDU, Payper en Eneco. Het groeigeld stelt Online Succes in staat om extra ontwikkelaars en salesmensen aan te nemen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!