Redactie - 09 maart 2017

Kodak Alaris Partner Summit toont commitment aan channel partners

Begin februari organiseerde Kodak Alaris een Partner Summit voor meer dan 130 Value Added Resellers en Distributeurs uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Dit jaar vond de Partner Summit plaats in Lissabon.

“In het tijdperk van data chaos zijn er enorme mogelijkheden bij bedrijven om snel en efficiënt te digitaliseren. Hiervoor moet complexiteit weggenomen worden. Onze partners spelen hierbij een cruciale rol en vormen een aanvulling op het team,” aldus Rick Costanzo, President en General Manager bij Kodak Alaris. “Zij zijn het primaire platform om klanten te voorzien van oplossingen op het gebied van Information Management. Met behulp van partners wordt het werk van klanten vereenvoudigt en verbeterd. Daarnaast hebben hun inspanningen direct een positieve weerslag op de bedrijfsresultaten.”

Tijdens de Partner Summit deelde Kodak Alaris haar visie, strategie en productplanning voor 2017. Gedurende de conferentie waren er presentaties van senior executives en productsmanagers. Er werd een samenvatting van de bedrijfsresultaten van het afgelopen jaar en een vooruitblik op de sales- en marketinginitiatieven gegeven. Bovendien konden partners groepsdiscussies en technische workshops bijwonen. Eén van de hoogtepunten van de conferentie was de bekendmaking van het nieuwe en langverwachte Alaris-partnerprogramma dat Kodak Alaris dit jaar zal introduceren. Dit partnerprogramma bestaat uit een aantal nieuwe salestools, incentive-programma’s en technische assistentie om partners te ondersteunen.

Dit jaar was er ook weer een galadiner en werden er awards uitgereikt aan de best presterende partners uit verschillende regio’s. Er waren maar liefst 16 prijzen in verschillende categorieën, zoals best presterende partner en beste strategische partner. Winnaars waren onder andere Iguana, Scanstation ltd en Limeks. In Nederland is BMconsultants in de prijzen gevallen. Ze zijn al jaren partner van Kodak Alaris en lieten in 2016 een sterke groei zien in de verkoop van i3000 scanners. De awards werden overhandigd door Gerry Kelliher, Kodak Alaris IM Sales Director Europe en Rick Costanzo, President Kodak Alaris Information Management.

Uit de lovende reacties van de partners bleek dat de conferentie dit jaar een groot succes was.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!