Witold Kepinski - 10 maart 2017

Misco Solutions levert 6 gemeenten en GGD Hollands Noorden nieuwe hardware

Misco Solutions heeft een raamovereenkomst voor twee jaar gesloten voor de levering van ICT-hardware aan een zestal gemeenten en GGD Hollands Noorden. De raamovereenkomst volgt uit de gunning van een Europese aanbesteding aan Misco Solutions.

De tweejarige raamovereenkomst voorziet in de regio Noord-Holland Noord de GGD Hollands Noorden en de gemeenten Alkmaar, Bergen NH, Uitgeest, Castricum, Heilo en Hoorn van levering van ICT-hardware en aanvullende dienstverlening voor circa 3000 werkplekken. De overeenkomst is hierna nog te verlengen met twee keer een jaar. 

De gemeenten wensten via een openbare Europese aanbesteding een totaalleverancier te contracteren met goede inkoopcondities en een volledig assortiment (A-)merken. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en strikte hantering van kwaliteits-, arbo- en milieueisen conform vigerende wetgeving waren bepalende factoren in het keuzeproces. Van de in totaal vijf inschrijvers bleek Misco Solutions het best aan te sluiten bij de wensen van de afnemers. Misco Solutions wist zich te onderscheiden op het gebied van advisering, prijs en algehele kwaliteit van dienstverlening.

Iedere organisatie sluit apart met Misco Solutions een overeenkomst af. Deze betreft de levering van servers en werkplekapparatuur, waaronder thin clients, fat clients, laptops, beeldschermen, mobiele devices (smartphones, tablets en gsm’s) en accessoires. Daarnaast tekent Misco Solutions voor onder andere garantieafhandeling, onderhoudsdiensten op apparatuur buiten garantietermijn, uitgepakt leveren in rolcontainers, installatie op locatie en afvoer van oude apparatuur inclusief dataverwijdering en overige bijpassende dienstverlening op basis van ISO 27001-standaarden.

Misco Solutions is bijzonder verheugd met de raamovereenkomst. “De gunning benadrukt onze sterke positie in de markt en de inkoopvoordelen die wij onze klanten bieden gecombineerd met kwalitatieve dienstverlening die past bij de wensen van de klant”, zegt Winny Ceelen, Bid Manager bij Misco Solutions. “We zijn dan ook erg trots dat deze gemeenten hun vertrouwen in onze dienstverlening hebben uitgesproken.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!