Redactie - 10 maart 2017

CBS Groep koopt Unit4 partner Resource Talents

CBS Group, het voormalige What Invest, kent vanuit haar deelnemingen al meer dan 30 jaar focus op bedrijfsautomatisering. Vlaggenschip uit de groep, Consolit, is een professionele ICT-specialist die ruim 2000 organisaties voorziet van softwareoplossingen en bijpassende diensten. Met terugwerkende kracht, is per 1 januari 2017 ook Resource Talents onderdeel van de CBS Group en bestaat als zelfstandige organisatie naast Consolit. Resource Talents is al jarenlang Unit4 partner.

Doel van de overname is om de groeistrategie, welke de CBS Group heeft, verder uit te voeren waarbij de focus ligt op het verstevigen van de band met bestaande relaties en het uitbreiden met nieuwe relaties. Belangrijk blijft het om relaties continu van passend advies voorzien, niet alleen nu, maar juist ook naar én in de toekomst. “Er verandert veel. Wij, als dienstverlener, veranderen ook. De vraag naar meer en meer procesoptimalisatie, branche gerelateerde kennis en bijbehorende dienstverlening is tegenwoordig groter dan ooit. Hierbij is software een middel om een doel te bereiken. Wij begrijpen dit en willen daarom echt voor iedereen de logische adviseur bij het realiseren van de doelen zijn”, meent Chiel den Dunnen, algemeen directeur Resource Talents en Consolit.

Consolit en Resource Talents hebben samen ruim 33 jaar ervaring in bedrijfssoftware, welke door middel van kruisbestuiving ook voor beide bedrijven ingezet gaat worden. Voor de bestaande relaties betekent dit dat de vertrouwde gezichten blijven, soms aangevuld met een nieuw gezicht.
Wederzijdse ervaring en expertise worden dan ook gezamenlijk ingezet om zo tot de beste propositie voor de klant te komen.

Door de overname kunnen de relaties van Resource Talents profiteren van de schaalgrootte van Consolit. Denk hierbij aan de eigen support én development afdeling als ook het aantal collega’s op sales en consultancy om zo adequaat en snel de relaties van het passende advies te voorzien.

Resource Talents is al jarenlang Unit4 partner, en denkt mee met klanten, bewaakt projecten, pakt zaken op en zorgt op deze manier dat de klant krijgt wat hij wil. Zij nemen plaats op de stoel van de klant en kijken eerst naar de processen binnen en rondom de organisatie, vervolgens naar de wensen en pas dan naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van onder andere de software. ERP is de zogenaamde tool maar het echte gereedschap is uiteraard de beschikbare kennis van de mensen bij de klant en bij ons.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!