Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-03-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NetApp Back-up as a Service biedt value propositie voor partners (video)

Storage en data management specialist NetApp introduceerde onlangs Back-up as a Service (BaaS) voor Nederlandse bedrijven. De service, die wordt aangeboden door geautoriseerde NetApp partners, stelt bedrijven in staat om geavanceerde opslagtechnologie te gebruiken zonder te hoeven investeren in extra hardware, aldus NetApp Nederland. Dutch IT-channel sprak in een video interview met Sven Schoenaerts (Managing Director van NetApp Benelux) en Erik Lenten (CTO Axians) na een rondetafelgesprek over het belangrijk van een goede back-up strategie en dienst.

Vandaag de dag bestaan er strenge eisen rondom de veiligheid van data. Een complete back-up service biedt Nederlandse bedrijven de zekerheid dat hun data veilig wordt opgeslagen en documenten altijd toegankelijk zijn. Met betrouwbare partners die deze service beheren, zegt NetApp met BaaS een all-round service met één enkele bron te bieden, gewaarborgd door het NetApp keurmerk. Deze werd door Sven Schoenaerts, Managing Director van NetApp Benelux, uitgereikt aan Previder (Eric Vredeveldt), Axians (Erik Lenten), KPN (Alphons Evers), Damecon (Rob Christ) en Proact (Ties Beekhuis).

Door gebruik te maken van disks en de cloud is NetApp BaaS kostenefficiënter, betrouwbaarder en sneller dan traditionele tape-based opslag aldus NetApp. Voor IT-afdelingen van bedrijven die hun systemen willen versterken, maakt BaaS het eenvoudiger om schaduw IT te managen. BaaS biedt een route aan waarmee van systemen die buiten de kern van de IT afdeling zijn opgezet efficiënt en gemakkelijk een back-up kan worden gemaakt zo meldt NetApp.

Terug naar video overzicht