Witold Kepinski - 14 maart 2017

Dupaco biedt Parallels multiplatform-, virtualisatie- en SaaS-georiënteerde oplossingen

Parallels en Dupaco kondigen een distributieovereenkomst aan die de Nederlandse markt toegang zal geven tot de multiplatform-, virtualisatie- en SaaS-georiënteerde oplossingen van Parallels. Hiermee wordt Dupaco, een True Value Added Distributeur van Parallels in Nederland.

Deze overeenkomst is tot stand gekomen na maandenlange nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven en heeft tot gevolg dat Dupaco haar pakket SaaS- en multiplatform-oplossingen uitbreidt met de Remote Application Server van Parallels.

Simonetta Mercieca -Director of Sales EMEA Parallels, zegt over deze overeenkomst: “De Remote Application Server van Parallels maakt het gebruik van virtuele applicaties eenvoudiger en maakt SaaS en DaaS betaalbaar, veilig en makkelijk te implementeren voor ieder bedrijf. De Remote Application Server van Parallels biedt een optimale ervaring voor eindgebruikers van alle devices, en de alles-in-één load balancing en reporting tools stroomlijnen het werk van IT-beheerders.

De strategie van Parallels en Dupaco is optimale synergie te creëren voor haar partners in de Nederlandse markt met als doel het creëren en ondersteunen van een virtuele werkomgeving op alle devices waar dan ook aldus Eric Segers (foto), Vice President van Ingram Micro Benelux, zegt: “Het verheugt ons dat wij Parallels aan het portfolio van Dupaco en Ingram Micro Nederland kunnen toevoegen. Deze samenwerking zal toegevoegde waarde creëren voor onze partners op de Nederlandse markt. ”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!