Wouter Hoeffnagel - 14 maart 2017

SMT is EMEA North Partner of the year van Splunk

SMT is EMEA North Partner of the year van Splunk image

SMT wint de EMEA North Partner of the year award voor zijn prestaties in en toewijding aan het Splunk Partner+ Program. De EMEA North Partner of the Year award wordt uitgereikt aan de partner die de hoogste omzet realiseert.

De Splunk Partner+ Awards zijn in het leven geroepen om leden van het Splunk ecosysteem te belonen voor industrieleidende business practices en toewijding aan constante samenwerking. Awards worden uitgereikt voor toewijding aan klantsucces, de innovatieve uitvoer van projecten, strategische business outcome-gerichte programma’s, investeringen in Splunk competenties en creatieve sales technieken.

Trots
Harry Kloosterman (foto), CEO van SMT: “We zijn enorm trots om - voor het vijfde jaar op rij - beloond te worden als Splunk Partner+ ‘EMEA North Partner of the year’. Dit erkent onze klantgerichte strategie en benadrukt de uitstekende prestaties van het volledige SMT-team.”

“Wij feliciteren SMT met hun benoeming tot EMEA North Partner of the year”, aldus Cheryln Chin, vice president global partners bij Splunk. “Het Splunk Partner+ Program levert de resources, training, mogelijkheden en ondersteuning die nodig is voor een positieve en winstgevende partnerervaring met Splunk. Daarnaast stimuleert het raamwerk voor partners klantsucces en -omarming. De Splunk Partner+ Awards belonen uitmuntende partners zoals SMT voor hun onderscheidende prestaties, toewijding aan klantsucces, investeringen in Splunk competenties en samenwerking met Splunk.”

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!