Witold Kepinski - 14 maart 2017

Concur Benelux benoemt Patrick Klaver als Managing Director

Concur Benelux benoemt Patrick Klaver als Managing Director image

Concur, onderdeel van SAP en aanbieder in reis- en declaratiemanagement, kondigt de aanstelling van Patrick Klaver aan als nieuwe Managing Director van Concur Benelux. Hij richt zich onder meer op new business, het verhogen van de klanttevredenheid en uitbreiding van Concur diensten en services in de Benelux. Klaver volgt Kristof Huet op, die de overstap maakt naar SAP Nederland als Director Consumer Industries.

Klaver brengt de nodige kennis en ervaring mee naar zijn nieuwe functie. Zo was hij de afgelopen zeven jaar Sales Director bij SAP Ariba. “Concur heeft in vrij korte tijd naam gemaakt met cloudbased-diensten die travel- en expensemanagement integreren’’, aldus Klaver. “Aan mij de mooie taak en voorrecht om het succes, samen met alle medewerkers, verder uit te bouwen en te zorgen voor een nog hogere klanttevredenheid.”

Concur biedt ee geïntegreerd reis- en onkostenplatform. Hier komen producten, leveranciers en partners samen zoals Uber en Airbnb. Het online platform brengt data samen en geeft inzichten zodat klanten en partners hun bedrijven efficiënter kunnen runnen, aldus Klaver.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!