Witold Kepinski - 15 maart 2017

Ctac migreert voor Kemetyl een SAP omgeving naar de cloud

Ctac en Kemetyl, aanbieder van van reinigings- en onderhoudsproducten voor de automobielindustrie, breiden hun samenwerking op het gebied van SAP applicaties uit. Ctac zal zorgdragen voor de upgrade en transitie van Kemetyl’s huidige SAP omgeving naar de Ctac Cloud.

Kemetyl maakt gebruik van SAP ECC – ERP Central Component – voor verkoop, productie, finance en material management. Daarnaast werken de verkoopbuitendienstmedewerkers met een mobiele applicatie. Deze verkoopapplicatie communiceert via de SAP Netweaver Gateway met de SAP ERP backbone.

Op dit moment draaien de SAP systemen nog lokaal bij Kemetyl in Soest op een Sun-Solaris-infrastructuur. Ctac verzorgt de transitie van de huidige SAP omgevingen naar de Ctac Cloud. Hierbij worden de verschillende omgevingen verdeeld over de datacenters van Ctac, zodat er goede uitwijkmogelijkheden voorhanden zijn. Vervolgens zorgt Ctac voor een upgrade van SAP ECC naar de voorlaatste SAP versie. De keuze viel niet op migratie naar de laatste SAP versie op HANA, omdat Kemetyl de veranderingen voor gebruikers zo beperkt mogelijk wil houden en toch de hoogst mogelijke continuïteit en toekomstvastigheid wil bieden. Na migratie is Ctac verantwoordelijk voor het technisch en functioneel beheer van de SAP applicaties vanuit de Ctac Cloud, in nauwe samenwerking met de key-users van Kemetyl.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!