Info Support opent Innovation Lab in Startup Village Amsterdam

17-03-2017 | door: Witold Kepinski

Info Support opent Innovation Lab in Startup Village Amsterdam

ICT-dienstverlener Info Support heeft een Innovation Lab in Startup Village in Amsterdam geopend. In dit lab wordt een brug geslagen tussen de wereld van corporates, startups en de wetenschap zo meldt Info Support.

Innovation Lab komt voort uit een partnership tussen Info Support uit Veenendaal en Startup Village in Amsterdam; een community-werkomgeving op het Amsterdam Science Park voor innovatieve high tech en science-based startups. Het doel van Startup Village is het creëren van een dorp voor jonge ondernemers met innovatieve ideeën en hen begeleiden bij het opstarten van hun eigen bedrijf. In het Amsterdam Science Park is in totaal ruimte voor zo'n dertig startups en honderdvijftig werkplekken.

In het Innovation Lab kunnen ontwikkelteams van grotere bedrijven samen met studenten en specialisten van Info Support werken aan innovaties. Tijdens sessies van maximaal drie weken ontwikkelen ze werkbare prototypes op het gebied van bijvoorbeeld artificial intelligence, machine learning en big data, die vervolgens getest kunnen worden bij doelgroepen.

Meer informatie staat op: www.infosupport.com/start-up-thinking 

 

Terug naar nieuws overzicht