Witold Kepinski - 16 maart 2017

Stellar brengt nieuwe release data recovery software uit

Stellar Data Recovery, aanbieder van data recovery solutions, kondigt de nieuwe release V7 van haar vlaggenschip producten Stellar Data Recovery Home en Pro voor Windows bestandssystemen aan. Voor het eerst zijn deze programma's als freemium verkrijgbaar. Met deze editie kunnen gebruikers 1Gb aan verloren data gratis terughalen met gebruik van alle functionaliteiten.

Beide tools helpen consumenten en IT-professionals om verloren data terug te krijgen na bijvoorbeeld het abusievelijk verwijderen van bestanden, het formatteren van het systeem, corruptie van de harde schijf of een crash van het besturingssysteem.

Ook de gebruikersinterface is gestroomlijnd waardoor data recovery nog maar twee eenvoudige stappen van de gebruiker vergt. Zelfs onervaren consumenten kunnen nu gemakkelijk met de software overweg. Onder de motorkap is het programma uitgerust met een krachtiger scan algoritme dat 25% meer resultaten geeft dan de vorige versie.

“Het is Stellar’s missie om mensen zo snel mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten te helpen bij het terughalen van hun verloren data. De vernieuwde software stelt iedere gebruiker in staat om in twee heel eenvoudige stappen, zonder enige technische kennis, data terug te halen waar voorheen de hulp van een expert nodig was. Bovendien is 1Gb aan teruggehaalde data geheel gratis”, aldus Kees Jan Meerman (foto_, Managing Director van Stellar Data Recovery Europe.

Stellar Data Recovery Home en Pro V7 voor Windows file systems haalt documenten, spreadsheets, presentaties, foto’s, muziek, video’s en honderden andere bestandstypen terug. Het scant het gehele opslagmedium of alleen een geselecteerde drive of map. Het programma kan gebruikt worden op alle opslagmedia zoals harde schijven, memory cards, USB drives en SSD’s. Het programma wordt geïnstalleerd op een PC met Windows 10, 8, Vista en XP besturingssysteem.

De software kan kosteloos gedownload worden van de website van Stellar Nederland waarbij één Gb aan data gratis gerecoverd kan worden. Download verkrijgbaar op data recovery software.

De prijs voor de ongelimiteerde Home versie is € 69,-, voor de Pro versie is dat € 99,- inclusief BTW.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!