Marco Lesmeister wordt baas HPE Indirect business
17-03-2017 | door: Witold Kepinski

Marco Lesmeister wordt baas HPE Indirect business

Marco Lesmeister (foto) is door HPE Nederland benoemd tot Director Channel, SMB & Service Provider Sales. Martin Olij wordt binnen het team van Marco verantwoordelijk voor de Hybrid Channel Partners & Service Provider Sales.

De benoeming komt voort na een organisatiewijziging binnen de Enterprise Group. Het HPE Service Provider Sales team wordt onderdeel van de nieuwe Channel, SMB en Service Provider organisatie. Dit betekent dat de functie van Wijnand Boender, Director Partner Organisation & Indirect Sales bij HPE, is komen te vervallen zo melden diverse HPE channel partners aan Dutch IT-channel.

HPE ziet dat de samenwerking met channel partners en service providers van steeds groter belang wordt. Daarom heeft HPE besloten het service provider salesteam onderdeel te maken van de nieuwe channel, SMB en service provider organisatie, aldus Michiel van Vlimmeren, Managing Director HPE Nederland. “Onze missie is om met partners marktleider te zijn in hybride IT-oplossingen, oplossingen voor de ‘intelligent edge’ en de technologische services die hierbij horen. De nieuwe organisatiestructuur gaat dit ondersteunen. Marco Lesmeister leidt deze organisatie en Martin Olij is binnen zijn team verantwoordelijk voor de Hybrid Channel Partners & Service Provider Sales.”

Door: Witold Kepinski

 

 

 

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware