Witold Kepinski - 21 maart 2017

Star Micronics maakt POS-printers HI-X Connect-interface gereed voor de cloud

Star Micronics, de internationale fabrikant van POS-printers, maakt de lancering van zijn cloud print oplossing bekend. De HI-X Connect-interface is voorzien van de nieuwe CloudPRNT-technologie van Star, waarmee intelligente printfuncties worden geleverd voor een reeks toepassingen in retail, hospitality en logistiek. Dit biedt volgens Star Micronics lexibiliteit voor het op afstand printen van kwitanties en orders.

Naast de SP700 keukenprinter kunnen ook de Star TSP654II, TSP743II en TSP847II label-, ticket- en bonprinters worden geüpgraded tot cloudprinters en de interface HI X Connect gebruiken. De interface is geïntegreerd in de TSP654II CloudPRNT en deze printer is daarmee al volledig gereed voor de cloud.

 Compatibele printermodellen die zijn voorzien van de HI X Connect-interface, beschikken over verschillende connectiviteitsopties en ontwikkeltools voor een veelzijdige, toekomstbestendige oplossing. Wifi-, USB- en ethernetverbindingen kunnen gelijktijdig met de printer worden gebruikt om opdrachten op volgorde van ontvangst te verwerken.

Met Star CloudPRNT kan rechtstreeks en beveiligd op afstand vanaf een webserver naar Star-printers waar dan ook ter wereld worden geprint zonder dat hiervoor een lokale POS-terminal of pc is vereist. Dat maakt gecompliceerde netwerkconfiguraties overbodig. De oplossing is ideaal voor POS-applicaties in de cloud, zoals labeling van schappen, klikken en ophalen (Click & Collect), restaurants en koeriersdiensten.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!