Witold Kepinski - 18 maart 2017

The Next View SAP Co-Innovation Partner van het jaar

The Next View SAP Co-Innovation Partner van het jaar image

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de SAP partner awards is The Next View uitgeroepen tot de ‘Platform Co-Innovation Partner 2016’. Deze award is gebaseerd op succesvolle implementaties en innovatieve projecten van The Next View in het afgelopen jaar. De award werd uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Kasteel de Haar te Haarzuilens.

Ton van Dolder, Managing Director bij The Next View: “We zijn ontzettend blij met deze award. Het is een prachtige prestatie die bevestigt dat onze inzet op innovatie via Design Thinking de juiste keuze is.” The Next View en SAP Nederland zetten samen in op de realisatie van meer co-creatie- en innovatieprojecten in Nederland via de Design-Thinking methodiek. The Next View heeft daarom nauwe samenwerking opgezocht met het vorig jaar in Amsterdam geopende Design Thinking Center. The Next View is daarmee de eerste partner in het SAP AppHaus Network, het partnernetwerk van SAP dat zich richt op innovatie en co-creatie via Design Thinking.

HANA en SAP Cloud-technologie

The Next View heeft een druk jaar achter de rug. Van smart farming tot voorspellende analyses in de voetbalwereld; geen tekort aan innovatieve en geavanceerde projecten. Een van deze projecten was 'Suikerunie Smart Farming'. Wat begon als een brainstormsessie in het Design Thinking Center, is uitgegroeid tot een big data-driven project met behulp van HANA en SAP Cloud-technologie om de opbrengst van suikerbieten te verhogen. Het project bestaat uit drie belangrijke onderdelen: een field operations app, internet of things in het oogstproces, en data-driven ras- en teeltadviezen. Deze elementen komen samen om de boeren te informeren over het gehele teelt- en oogstproces, van problemen en advies, tot het verhogen van de opbrengst.

Water

Het bedrijf is ook betrokken bij de crowdfunded waterkrachtcentrale op de Dommelstroom in St. Michiels-Gestel. Samen met de lokale gemeenschap heeft The Next View geholpen om schone energie te realiseren voor meer dan 160 huishoudens. Het bedrijf heeft geholpen met de ontwikkeling van een app die real time inzicht geeft over de opgewekte hoeveelheid stroom, het hoogteverschil van de stuw en het aantal kubieke meter water dat de centrale verwerkt. Ook geeft de app een indicatie van het aantal huishoudens dat de centrale op dat moment van stroom voorziet, en schetst een grafiek het opgewekte vermogen van de afgelopen tijd. The Next View heeft de technologie en manuren kosteloos aan het project beschikbaar gesteld.

Transfermarkt

2016 was ook het jaar dat remiqz tot leven kwam. Remiqz is een big data platform dat op basis van allerlei beschikbare data de actuele marktwaarde berekent van de ruim tienduizend spelers die actief zijn in de leagues in Europa. Daarmee draagt remiqz bij aan transparante besluitvorming en een eerlijke transfermarkt op basis van objectieve gegevens.

Tot slot is The Next View druk bezig met het ontwikkelen van Slimme Afsluiters voor PWN. Samen met SAP, een 3D printing leverancier, en Econosto hebben The Next View en PWN het proces van het realiseren van een slim water net begonnen. Door het toepassen van SAP Cloud en de GeoSpatial motor, zal het binnenkort mogelijk zijn om relevante partijen te informeren over de waterkwaliteit.

De SAP Co-Innovation Partner award past mooi in het rijtje van eerder gewonnen awards. Het bedrijf was winnaar van de SAP Quality Award in 2015, SAP Best Innovation Partner finalist in zowel 2015 als 2016, en heeft een SAP & Microsoft Global Customer Impact Award gewonnen in 2014. “Het was weer een geweldig jaar voor The Next View, maar er is nog werk aan de winkel. Van Dolder zegt enthousiast: "Het was echt een goed jaar met vele fantastische projecten. En we hebben meer in petto voor 2017!"

Bekijk hier de andere winnaars van de SAP Partner Awards. En bekijk de video.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!