Redactie - 21 maart 2017

FARYS|TMVW kiest voor OpenText Extended ECM for SAP Solutions

FARYS|TMVW kiest voor OpenText Extended ECM for SAP Solutions image

FARYS|TMVW, een Belgische multiservicebedrijf, werkt samen met OpenText om het ICT-applicatielandschap te integreren en te vereenvoudigen. Binnen het multiservicebedrijf wordt de komende tijd de oplossing OpenText Extended Enterprise Content Management (ECM) for SAP Solutions geïmplementeerd. Deze oplossing zorgt voor een beter gestructureerd ICT-landschap en ondersteunt daarmee de groei van de organisatie en het veranderende aanbod van diensten.

De Belgische organisatie FARYS|TMVW is van drinkwaterbedrijf uitgegroeid tot multiservicebedrijf. Het bedrijf zorgt intussen niet meer alleen voor drinkwatervoorziening, maar houdt zich ook bezig met het saneren van afvalwater, het bouwen en verbouwen van zwembaden en sportinfrastructuur, het ondersteunen van bedrijven bij efficiënt waterbeheer en het aanbieden van goederen en diensten aan (semi-)publieke partners. Daardoor heeft het bedrijf te maken met veel verschillende bedrijfsprocessen en informatiestromen, waaronder financiële, onderhouds- en klantinformatie. Dankzij Extended ECM van OpenText wordt de koppeling gelegd tussen de al in gebruik zijnde OpenText archiveringsoplossing en SAP. Zo is er binnenkort een centrale omgeving voor gegevensuitwisseling en zijn de informatiestromen beschikbaar vanuit de desbetreffende SAP-applicatie.

Met de Extended ECM-oplossing kan FARYS de informatiestromen beter en efficiënter beheren, zodat iedereen binnen de organisatie overal en altijd toegang heeft tot de meest actuele documenten. De koppeling met zowel data uit SAP als uit andere bronnen zorgt ervoor dat er digitale dossiers ontstaan binnen één dashboard. Gebruikers werken in hun eigen business applicaties, terwijl ze tegelijkertijd toegang hebben tot alle recente informatie uit andere applicaties, waar deze zich ook bevinden.

“Al sinds 2009 vertrouwen we het archiveren van communicatiestromen toe aan OpenText”, vertelt Inge Opreel, Departementsmanager ICT bij FARYS. “Het doel van deze nieuwe stap, de implementatie van SAP Extended ECM van OpenText, is het creëren van één centrale digitale omgeving voor het raadplegen en uitwisselen van data. Dankzij OpenText’s expertise kunnen we een maximaal resultaat uit de oplossingen halen en een overzichtelijk ICT-landschap realiseren. Dit is voor ons van groot belang om onze klanten uiteindelijk de beste service te kunnen bieden.”

Cyrill Tiwon, Director Solution Consulting bij OpenText: “De afgelopen jaren zijn we samen met SAP nauw betrokken geweest bij de groei van FARYS. De structurering en integratie van het ICT-landschap speelt daar een belangrijke ondersteunende rol in. Doordat we gezamenlijk steeds zorgvuldig in kaart brengen welke nieuwe stappen nodig zijn voor verdere ontwikkeling, kunnen we het meeste uit de verschillende oplossingen halen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!