Bol.com start een online testomgeving beta.bol.com

Bol.com start een online testomgeving beta.bol.com

20-03-2017 | door: Witold Kepinski

Bol.com start een online testomgeving beta.bol.com

Bol.com start een online testomgeving: beta.bol.com. De omgeving biedt volgens de online winkel ruimte om technische toepassingen en innovaties te testen en toetsen, om zo de winkelbeleving te verbeteren.

Klanten die eerder hebben aangegeven graag met bol.com mee te willen denken, zijn gevraagd om hun bevindingen over de beta-omgeving te delen. Op een later moment wordt de testomgeving beschikbaar gesteld voor een grotere groep klanten. Deze omgeving is te herkennen aan een afwijkend design van de homepage en een grijze header bovenaan elke pagina. Klanten kunnen eenvoudig hun mening geven via een feedbackknop die zichtbaar is bij elke nieuwe functionaliteit. En wanneer gewenst, kunnen ze op eenvoudige wijze terugkeren naar de standaardpagina van bol.com.

Huidige innovaties

In de testomgeving is onder andere een nieuw design van de winkel te zien. Bol.com experimenteert met een winkelomgeving die nog meer inspiratie biedt. Zo wordt op dit moment de 360-gradenview van de fysieke winkel Rivièra Maison getest. Op deze manier wordt off- en online winkelen op een bijzondere manier samengebracht.

Wanneer de innovaties in de testomgeving positief worden beoordeeld door klanten, beweert bol.com snel tot implementatie te kunnen overgaan zodat klanten toegang krijgen tot de nieuwe functionaliteiten.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

e-commerce