Portland helpt IT-dienstverlener naar MSP model

Portland helpt IT-dienstverlener naar MSP model

21-03-2017 | door: Witold Kepinski

Portland helpt IT-dienstverlener naar MSP model

Portland heeft de afgelopen tien jaar meer dan 1000 IT dienstverleners helpen transformeren van 'break-fix' naar een MSP model. De distributeur is continu op zoek naar vendoren die naadloos aansluiten bij het portfolio specifiek voor IT dienstverleners en MSP's. De afgelopen maanden heeft Portland een aantal oplossingen aan haar portfolio weten toe te voegen. Waaronder ConnectWise en Authlogics, aldus Portland Europe CEO George van Brugge.

ConnectWise PSA

“De software oplossingen van ConnectWise zijn ontworpen om de productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid te vergroten. ConnectWise biedt onder andere ConnectWise Manage, een Professional Services Automation (PSA) oplossing om alle afzonderlijke systemen in één bedrijfsbeheer platform te consolideren”, aldus Van Brugge.

Daarnaast krijgt een dienstverlener met ConnectWise Automate een Remote Monitoring en Management (RMM) oplossing om de gebruikers en devices van klanten proactief te monitoren en beheren vervolgt Van Brugge. “Door terugkerende en alledaagse taken te automatiseren komt er meer tijd vrij voor hogere prioriteiten en het verder versterken van de service delivery en performance richting klanten. ConnectWise heeft een groot aantal integratiepartners waaronder door Portland gedistribueerde merken als AVG, ESET, NinjaRMM, Datto, Acronis en RapidFire Tools.”

Authlogics multi-factor authenticatie

Naast ConnectWise is Portland een samenwerking aangegaan met Authlogics vertelt Van Brugge. “Het bedrijf blinkt uit in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve authenticatie oplossingen en profiteert van de nieuwste smartphone-technologie om kostbare hard-tokens te vervangen door zeer veilige en betrouwbare soft-tokens. De Authlogics product suite bestaat uit PINgrid, PINphrase en PINpass, die sterke en betaalbare authenticatie mogelijkheden voor verscherpte beveiliging bieden. Het geeft de IT-afdeling gemak zonder de kosten die komen kijken bij de aanschaf en het beheer van een traditioneel, op hard-tokens gebaseerd, systeem.”

Terug naar nieuws overzicht
Software