NFON presenteert NFON SIP Trunk op CeBIT
20-03-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

NFON presenteert NFON SIP Trunk op CeBIT

Leverancier van cloud-telefonie NFON presenteert NFON SIP Trunk op CeBIT 2017 (Hal 12, standnummer D31). Hiermee breidt NFON het portfolio uit met een kost-effectieve en flexibele cloud-telefoniedienst. Zetacom is de exclusieve distributeur van NFON in Nederland

Bedrijven kunnen met NFON SIP Trunk profiteren van bundelvoordeel. De gespreksminuten worden afgehandeld door het carrier-platform van NFON. Het gebruik van NFON SIP Trunk geeft flexibiliteit door:

  • de mogelijkheid extensies op en af te schalen, 
  • besparingen te realiseren op toegangstarieven en actuele verkeerskosten, 
  • 30 dagen-contracten, 
  • betalen per minuut, 
  • een bijzonder veilig platform, 
  • databescherming 
  • een hoge beschikbaarheid.

NFON SIP Trunk garandeert volledige toegang tot de verschillende aanbieders van carrier-beheer (bijvoorbeeld BT, Colt, Telefonica) in momenteel 12 Europese landen inclusief betrouwbaar telefoonnummerbeheer en compliance aan internationale wet- en regelgeving.

Wholesale
In alle 12 Europese landen introduceert NFON het wholesale-model, in aanvulling op carrier-sales, distributie door distributeurs en de activiteiten van agenten in het partnerland. Met het wholesale verkoopkanaal richt NFON zich nu op de grotere ondernemingen in het MKB en grote bedrijven. Partners kunnen het volledige portfolio van NFON-diensten gecombineerd met hun eigen en individuele diensten aanbieden in een pakket. Op deze manier krijgen wholesale partners van NFON meer verantwoordelijkheid en meer mogelijkheden om hun aanbod vorm te geven.

Op 17 maart 2017 kondigden T-Systems en NFON een samenwerking aan. T-Systems gaat deze CeBIT van start met de ‘Dynamic Services for UC NFON Enterprise’-bundel voor bedrijven met meer dan 100 extensies. Tegelijkertijd kondigt NFON UK, de Londense tak van NFON, een partnership met ScanSource Communications aan.

Uitbreiding naar Portugal en Italië
NFON breidt verder uit naar twee nieuwe landen en zal tegen het eind van 2017 in 14 Europese landen actief zijn. Portugal, naar verwachting operationeel vanaf mei 2017, is een uitbreiding van het werkgebied van het in 2015 in Spanje opgerichte NFON Iberia. NGON wordt daarnaast naar verwachting in september actief in Italië.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom