Travion IT Distribution-medewerker Martijn d’Aulnis de Bourouill slachtoffer van lawine
20-03-2017 | door: Redactie

Travion IT Distribution-medewerker Martijn d’Aulnis de Bourouill slachtoffer van lawine

Travion IT Distribution-medewerker Martijn d’Aulnis de Bourouill is tijdens winersportvakantie in Oostenrijk bedolven onder een lawine. Martijn raakte daarbij zwaar gewond en is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Travion IT Distribution meldt: “Met grote verslagenheid berichten wij dat onze collega Martijn d’Aulnis de Bourouill vorige week tijdens zijn wintersportvakantie in Oostenrijk, is bedolven onder een lawine. Martijn raakte daarbij zwaar gewond en is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

“Sinds 1 december 2008 was Martijn bij ons in dienst gekomen. Hij maakte deel uit van het Nederlandstalige verkoopteam, deed dat met veel succes en had in de loop der jaren zich ontwikkeld tot key accountmanager. Hij genoot van het leven, van muziek, van reizen en zijn werk. Hij was uniek in zijn doen en laten. Wij zullen hem missen.”

“Onze gedachten, medeleven en steun gaan uit naar zijn vriendin, ouders, familie, schoonfamilie en vrienden. Wij wensen allen kracht en sterkte toe.”

Terug naar nieuws overzicht