Commvault en Pure Storage integreren Commvault Data Platform en IntelliSnap-technologie met FlashStack
21-03-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Commvault en Pure Storage integreren Commvault Data Platform en IntelliSnap-technologie met FlashStack

Commvault kondigt de integratie aan van zijn Commvault Data Platform en IntelliSnap-technologie met FlashStack. FlashStack is een flexibele geconvergeerde infrastructuuroplossing die gezamenlijk door Cisco en Pure Storage wordt aangeboden. Hiermee combineren de bedrijven rekenkracht, netwerktechnologie en storage-hardware gecombineerd in een geïntegreerde architectuur.

Dankzij de integratie van de databeschermingslaag voor FlashStack met IntelliSnap kan Commvault samen met Pure Storage en Cisco een alternatief bieden voor de traditionele lappendeken van losstaande servers, opslagvoorzieningen en netwerkapparatuur. Deze oplossingen bieden volgens de organisaties onvoldoende schaalbaarheid en ondersteuning bieden voor bedrijfskritische applicaties en databases zoals Oracle, VMware, SAP, Microsoft SQL en Exchange, zowel in fysieke als gevirtualiseerde vorm.

IntelliSnap
Commvault levert snapshot-technologie. Zijn IntelliSnap-technologie biedt ondersteuning voor een keur aan storage-hardware en biedt overkoepelende applicatiebewuste beheermogelijkheden die het mogelijk maken om de aanmaak, opslag en het gebruik van snapshots vorm te geven en automatiseren. Dit zorgt voor een drastische vereenvoudiging van procedures voor databescherming, gegevensherstel en de uitwisseling van informatie.

De software van Commvault integreert daarnaast beschermings- en herstelprocessen door het automatiseren van workflows, waardoor de takenlast van de ICT-afdeling en FlashStack aanzienlijk wordt verlicht. Speciale test- en referentie-architecturen van Cisco en Commvault maken het mogelijk om de bescherming voor snapshots van FlashStack aan te vullen met back-ups naar het Unified Computing System (Cisco UCS) van Cisco, dat deel uitmaakt van de geconvergeerde infrastructuur.

Terug naar nieuws overzicht