Redactie - 21 maart 2017

Cloud based managed netwerken met Lancom

Je zou bijna over het hoofd zien dat één van de snelst groeiende en meest succesvolle producenten van routers, switches en wifi opereert vanuit het Duitse Aachen. Met een nauw afgestemd portfolio van VPN-routers, WLAN AP’s, straalverbindingen, 4G-gateways en switches is Lancom Systems op één na de grootste op de Duitse markt. Met 's werelds eerste hyper geïntegreerde management systeem heeft Lancom via de allernieuwste SDN-technologie het ontwerp en het beheer van netwerken volledig gecentraliseerd.

Het configureren en monitoren van netwerken van uw klanten bespaart u hierdoor veel tijd, waardoor u uw klanten scherpe offertes kunt voorleggen en snel kunt helpen.

Het team van distributeur Nextel en Lancom laat u graag de toekomst van moeiteloos en volledig automatisch netwerkbeheer en configuratie zien. Op 30 maart van 10.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom in het Van de Valk hotel in Veenendaal. Wij zorgen voor de lunch. In het programma is voldoende ruimte om van gedachten te wisselen met technische en sales experts.

Programma

10.00 Welkom door Nextel

10.15 Stefan Herrlich, CEO Lancom over de visie van Lancom

11.00 Jan Buis, Business Development van Lancom over het productportfolio / de netwerkoplossingen

12.00 Lunch 

13.00 Demonstratie van de netwerkoplossingen, inclusief het cloud based management

14.00 Einde

Mogen we u verwelkomen? Meld u hier aan.

Mocht u deze datum verhinderd zijn of heeft u nog vragen? Neem contact op met Manoah Coenraad van Nextel via 0318 665200 of manoah.coenraad@nextel.nl.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!