Nextel event over Lancom cloud based managed netwerken

Nextel event over Lancom cloud based managed netwerken

Nextel event over Lancom cloud based managed netwerken

21-03-2017 | door: Witold Kepinski

Nextel event over Lancom cloud based managed netwerken

Lancom, leverancier van VPN-routers, WLAN AP’s, straalverbindingen, 4G-gateways en switches, organiseert op 30 maart met Nextel een bijeenkomst in Van der Valk Veenendaal. Het event gaat over het hyper geïntegreerde management systeem van Lancom. Deze oplossing bevat de allernieuwste SDN-technologie die het beheer van netwerken volledig gecentraliseerd.

LANCOM Management Cloud maakt gebruik van software defined networking (SDN)-technologieën om het beheer en de bewaking van complexe netwerken te vereenvoudigen tot een paar simpele muisklikken. Het configureren en monitoren van netwerken bespaart hierdoor veel tijd aldus Nextel.

Het team van distributeur Nextel en Lancom laten bezoekers graag de toekomst van moeiteloos en volledig automatisch netwerkbeheer en configuratie zien. Op 30 maart van 10.00 tot 14.00 uur zijn resellers van harte welkom in het Van de Valk hotel aan de Bastion 73 in Veenendaal Wij zorgen voor de lunch. In het programma is voldoende ruimte om van gedachten te wisselen met technische en sales experts.

Programma

10.00 Welkom door Nextel

10.15 Stefan Herrlich, CEO Lancom over de visie van Lancom

11.00 Jan Buis, Business Development van Lancom over het productportfolio / de netwerkoplossingen

12.00 Lunch

13.00 Demonstratie van de netwerkoplossingen, inclusief het cloud based management

14.00 Einde

Aanmelden kan hier.

Mocht u deze datum verhinderd zijn of heeft u nog vragen? Neem contact op met Manoah Coenraad van Nextel via 0318 665200 of [email protected]

Terug naar nieuws overzicht
Cloud