Witold Kepinski - 22 maart 2017

Apple introduceert (PRODUCT) RED Special Edition iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Apple introduceert (PRODUCT) RED Special Edition iPhone 7 en iPhone 7 Plus image

Apple heeft de (PRODUCT)RED Special Edition van iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd, een felrode aluminium uitvoering ter ere van de tienjarige samenwerking tussen Apple en (RED). Dit is volgens Apple een kans voor klanten om het Wereldfonds te steunen en een aidsvrije generatie weer een stapje dichterbij te brengen. De speciale (PRODUCT) RED iPhone is vanaf vrijdag 24 maart wereldwijd online en in de Stores verkrijgbaar.

Het werk van (RED) richt zich op levensreddende hiv-/aidsprogramma’s in sub-Saharaans Afrika; daar woont meer dan tweederde van alle mensen ter wereld die hiv-positief zijn. Elke cent die wordt opgehaald door (RED) gaat rechtstreeks naar het Wereldfonds en wordt gebruikt voor tests, ondersteuning, behandeling en preventieprogramma’s. Speciale aandacht gaat uit naar het voorkomen dat het virus wordt overgedragen van moeders op hun ongeboren kinderen. Sinds de oprichting in 2006 heeft (RED) al meer dan 465 miljoen dollar opgehaald voor het Wereldfonds. Ruim 130 miljoen daarvan komt van Apple.

“Apple heeft in het kader van de samenwerking met (RED) al meer dan 130 miljoen dollar bijgedragen, en is daarmee wereldwijd het bedrijf dat de grootste bijdrage aan het Wereldfonds levert”, zegt Deborah Dugan, CEO van (RED). “Nu de populairste smartphone ter wereld ook wordt ingezet voor onze inspanningen om levensreddende antiretrovirale medicijnen te leveren aan sub-Saharaans Afrika, hebben klanten een unieke kans om het verschil te maken en het Wereldfonds te steunen via de aanschaf van deze prachtige nieuwe (PRODUCT) RED iPhone.”

Prijzen en beschikbaarheid

iPhone 7 en iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition zijn verkrijgbaar met 128 GB of 256 GB vanaf € 879 via Apple.com/nl/ en de Apple Store en bij erkende Apple resellers en bepaalde providers. Naast de speciale (PRODUCT)RED iPhone is iPhone 7 ook verkrijgbaar in de kleuren gitzwart, zwart, zilver, goud en roségoud.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!