Wouter Hoeffnagel - 22 maart 2017

CloudMerge is nieuwe deelnemer van DHPA

CloudMerge is nieuwe deelnemer van DHPA image

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) kondigt aan dat CloudMerge, specialist op het gebied van cloudoplossingen en onderdeel van Quanza Group, per 1 maart 2017 deelnemer is geworden. CloudMerge is één van de eerste Cloud Services Brokers in Nederland. In combinatie met het leveren van oplossingen op het vlak van continuous delivery helpt zij haar klanten met de uitdagingen rondom digitale transformatie.

CloudMerge, levert als één van de eerste partijen in Nederland Cloud Services Brokerage: één centraal loket van waaruit zij zorgdragen voor het faciliteren van de benodigde cloud infrastructuur. Op basis van vooraf vastgestelde criteria brengt CloudMerge een ‘application load’ van de klant onder bij AWS, Microsoft Azure, Google, CloudVPS of iedere andere publieke cloud. De focus van CloudMerge ligt volledig op ‘software defined’: alles wordt softwarematig aangestuurd, waardoor CloudMerge in staat is om bedrijven te faciliteren op het gebied van continuous delivery.

‘Kroon op ons werk’
“Deelnemer worden van de DHPA stond voor ons al vanaf het begin hoog op het wensenlijstje”, aldus Robèr van den Brink, Business Unit Manager van CloudMerge. “Wij zien deze toelating als een voorlopige kroon op ons werk. Het is een bevestiging voor onze klanten dat ze zaken doen met een partij waar kwaliteit, continuïteit en beveiliging hoog in het vaandel staan. Maar het mes snijdt wat ons betreft aan twee kanten. De kennis en ervaring die wij opdoen met onze unieke propositie willen wij graag delen met de groep van deelnemende bedrijven.”

“Wij heten CloudMerge van harte welkom bij DHPA”, zegt Ruud Alaerds (foto), directeur van DHPA. Alaerds wijst erop dat CloudMerge vanuit haar kernactiviteit nieuwe inzichten in het netwerk brengt.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!