Epson introduceert nieuwe WorkForce Pro modellen voor thuis en het MKB

22-03-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Epson introduceert nieuwe WorkForce Pro modellen voor thuis en het MKB

Epson introduceert de nieuwste WorkForce Pro-modellen van Epson (WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF en WF-4740DTWF). Deze hebben volgens Epson met hoge snelheden, inktrendementen, intuïtieve aanraakschermen en nog veel meer verbeterde functies. De WorkForce Pro-modellen: WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF en WF-4740DTWF, zijn verkrijgbaar vanaf april 2017, voor een prijs van respectievelijk € 159, € 219 en € 299.

De WF-3720DWF is volgens Epson ideaal is voor gebruik in thuiskantoren. De WF-4740DTWF heeft uitgebreidere behoeften voor een klein bedrijf met meerdere gebruikers. Als de ruimte beperkt is in een thuiskantoor of klein bedrijf, bieden de nieuwste WorkForce Pro 4-in-1-apparaten van Epson eencompacte oplossing voor printen, scannen, kopiëren en faxen. De WorkForce Pro-modellen zijn uitgerust met PrecisionCore-printkoptechnologie. In combinatie met de DURABrite Ultra-inkt van Epson, produceren de WorkForce Pro-modellen documenten die bestand zijn tegen water, vlekken en markeerstiften.

Gebruikers kunnen hun productiviteit maximaliseren doordat dagelijkse taken snel kunnen worden uitgevoerd met de automatische documentinvoer (ADF), printsnelheden tot 24 pagina's per minuut, snel dubbelzijdig printen en papierladen van 250 vel. Met de WF-4740DTWF wordt de noodzaak van papier bijvullen verder beperkt dankzij een tweede papierlade voor 250 vellen aldus Epson.

De WorkForce Pro-modellen, die zijn ontworpen voor de moderne werkomgeving, bieden een reeks van flexibele functies voor printen en scannen. Voor draadloos printen is Wi-Fi-connectiviteit beschikbaar, waarmee overal op kantoor kan worden afgedrukt; via Wi-Fi Direct kan vanaf geschikte draadloze apparaten worden geprint ook als er geen Wi-Fi-netwerk beschikbaar is, en met NFC kan worden geprint door simpelweg met een compatibel Android-apparaat op de printer te tikken. En dan zijn er ook nog de gratis mobiele printapps en oplossingen van Epson, waaronder Email Print, waarmee de gebruiker af te drukken items van vrijwel overal ter wereld naar de printer kan sturen. Het is ook eenvoudig om documenten te delen en organiseren met Scannen naar E-mail, Cloud, FTP en netwerklocaties. De WF-4740DTWF biedt tevens ondersteuning voor LDAP-adresboeken ten behoeve van eenvoudige integratie in de zakelijkeomgeving, waardoor elk kantoor de mogelijk krijgt om documenten te delen.

 

Terug naar nieuws overzicht