Witold Kepinski - 22 maart 2017

Ministerie IenM kiest 33 mantelpartijen voor levering IV expertisediensten

Ministerie IenM kiest 33 mantelpartijen voor levering IV expertisediensten image

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) heeft de raamovereenkomst voor het leveren van expertisediensten op het gebied van informatievoorziening (IV) op basis van resultaatverplichting aan CIMSOLUTIONS gegund. Hierdoor is CIMSOLUTIONS de komende jaren opnieuw één van de 33 mantelpartijen voor de levering van IV expertisediensten voor IenM. De totale geschatte waarde van alle uit te zetten opdrachten is ca. 12 miljoen euro per jaar. Naast het Ministerie zelf gaan ook Rijkswaterstaat en het KNMI van deze raamovereenkomst gebruik maken.

Ook in 2012 koos IenM voor CIMSOLUTIONS. De opdrachten voor IV expertisediensten 2017 bestaan uit resultaatgerichte opdrachten op het gebied van een viertal basis expertises op het gebied van informatievoorziening (IV). CIMSOLUTIONS heeft  2 basisexpertises Applicatieontwikkeling en Applicatiebeheer gegund gekregen en 17 specialistische expertises: Business Architectuur, Informatie Architectuur, Technische Architectuur, Solution Architectuur, Informatiebeveiliging, Testen, Projectmanagement/ projectleiding, Webapplicatie, Creatief Webdesign, GIS, Business Intelligence (BI), Enterprise Service Bus (ESB), Databases, Identity & Access Management, Service Management, Functioneel Beheer en Informatieanalyse.

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (Min IenM) heeft de raamovereenkomst voor resultaatgerichte opdrachten met betrekking tot het leveren van expertisediensten op het gebied van informatievoorziening (IV) aan VKA gegund. Hierdoor is VKA de komende jaren opnieuw mantelpartij voor Min IenM en daarmee voor maar liefst 19 expertisegebieden geselecteerd als een van de preferred suppliers. Ook in 2012 koos Min IenM voor VKA. Dankzij deze mantelovereenkomsten is VKA nu preferred supplier op het gebied van ICT-advies voor bijna 100 organisaties. VKA is geselecteerd voor de volgende 19 expertisegebieden: Adviseren, Enterprise Architectuur, Business Architectuur, Informatiearchitectuur, Solution Architectuur, Informatiebeveiliging, Contraexpertise, Organisatieadvies, Projectmanagement/Projectleiding, Service Integratie, Risicomanagement, Benchmarking, Marktverkenning, Identity & Access Management, Service Management, Functioneel Beheer, Informatieanalyse, Project-/Programma-  en Portfoliomanagement en Leefomgeving.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!