Witold Kepinski - 23 maart 2017

Acorel wint SAP Partner Award voor Beste Cloud Value Added Reseller

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de SAP Partner Awards is Acorel uitgeroepen tot Beste Cloud Value Added Reseller van 2016. Hiermee spreekt SAP Nederland waardering uit voor de wijze waarop Acorel al jaren bijdraagt aan het succes van klanten die werken met SAP cloudoplossingen.

Tijdens een feestelijke uitreiking op donderdag 16 maart kende Raimond van het Reve – Director General Business & Partner Ecosystem van SAP Nederland – awards toe in twaalf categorieën. Acorel is trots op de benoeming tot dé cloudpartner. “We waren in 2012 een van de eerste SAP partners die met cloud startte”, aldus Taco Schallenberg (foto), directeur van Acorel. “We zijn al meerdere malen officieel erkend voor onze cloud-expertise, maar om uitgeroepen te worden tot Beste Cloud Value Added Reseller van 2016 is heel bijzonder. In de afgelopen jaren is de markt namelijk veel groter geworden.”

SAP legt focus op cloud

Het onderwerp ‘cloud’ passeerde veelvuldig de revue tijdens de uitreikingsavond. Volgens Van het Reve heeft SAP Cloud in 2016 een waanzinnige groei doorgemaakt en is de te adresseren markt enorm. Patrick Van Deven – de nieuwe Vice President & Managing Director van SAP Nederland – moedigde de aanwezige partners zelfs nadrukkelijk aan meer clouddiensten te gaan verkopen.

De cloudexpert van Nederland

Voor Acorel bevestigt de award dat het bedrijf jaren geleden de juiste richting is ingeslagen. Schallenberg: “Acorel heeft de meeste cloud-implementaties in Nederland verzorgd. De kennis en ervaring die we daarbij hebben opgedaan, gaan we alleen nog maar verder uitbreiden en verrijken. We hebben de award vooral gekregen dankzij ons team van ervaren professionals. Ik ben dan ook enorm trots op hen.”

Bekijk hier de video van het SAP Partners Award event. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!