Redactie - 25 maart 2017

Plantronics introduceert BackBeat 500-serie koptelefoon

Plantronics introduceert BackBeat 500-serie koptelefoon image

Plantronics, aanbieder van audio- en draagbare technologie, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van de nieuwe BackBeat 500-serie.

De bluetooth-stereokoptelefoon voorziet volghens Plantronics in hoge kwaliteit audio, heeft een lichtgewicht ontwerp en biedt tot 18 uur luister- en spreektijd met een enkele lading. Met een prijs van 99,99 euro, helpt de BackBeat 500-serie bij de transitie naar draadloos luisteren, zonder dat de gebruiker concessies hoeft te doen op het gebied van kwaliteit, comfort en betaalbaarheid.

De koptelefoon heeft 40mm-drivers en een bass tube-design voor een diep, rijk geluid. Comfortabele traagschuim oorkussens helpen het geluid te isoleren, terwijl knoppen op het oor eenvoudig toegang bieden tot telefoongesprekken en muziek. Via de breedbandmicrofoon neem je gesprekken aan en via je koptelefoon heb je direct toegang tot Siri, Google Now of Cortana.

Verder heeft de BackBeat 500 de volgende features:

Streamen tot 10 meter met compatibele smartphones en tablets met een bluetooth 4.1-verbinding.

De oorschelpen kunnen roteren, zodat de headset plat kan liggen bij beperkte opslagruimte in een tas of rugzak.

De 3,5 mm brede jack- en analoge kabel zijn inbegrepen en kunnen worden ingeplugd als back-up, zodat je luisterervaring nooit onderbroken wordt.

De koptelefoon kan automatisch verbinding leggen met tot twee apparaten tegelijk, en koppelen met in totaal acht apparaten.

De bluetooth-set-up om je apparaat te koppelen werkt snel en eenvoudig.

Prijzen en beschikbaarheid

De BackBeat 500-serie is op Plantronics.com beschikbaar in drie kleuren – wit, grijs en donkergrijs – voor 99,99 euro. Additionele beschikbaarheid bij geautoriseerde Plantronics-retailers volgt binnenkort. Voor meer informatie kun je terecht op www.plantronics.com.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!