Witold Kepinski - 24 maart 2017

Michelin optimaliseert netwerkinfrastructuur

BT kondigt aan dat de eerste contracten zijn gezet met bandenmaker Michelin. De overeenkomst heeft als doel Michelin’s wereldwijde netwerkinfrastructuur te transformeren en de onderneming meer voordelen te bieden van de nieuwste netwerk-, unified communications- en beveiligingstechnologieën. De overeenkomst werd eind 2016 ondertekend en is nu in de implementatiefase.

De vijfjarige overeenkomst omvat door BT beheerde netwerkdiensten voor 216 locaties, in 43 landen, verspreid over alle continenten. De contractueel overeengekomen diensten, die worden beheerd vanuit Frankrijk, spelen een belangrijke rol in de uitvoering van Michelin’s strategische IT-transformatieprogramma.

BT ondersteunt Michelin wereldwijd via een speciaal ingericht netwerkcontrolecentrum en biedt hierbij gecentraliseerd netwerkmanagement. De overeenkomst omvat services uit verschillende gebieden van het BT-portfolio: BT Connect (netwerkdiensten), BT Assure (beveiligingsdiensten), BT One (unified communications- en samenwerkingsdiensten) en BT Advise (professional services).

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!