Witold Kepinski - 24 maart 2017

OVH en Accelize leveren FPGA Acceleration-as-a-Service

OVH en Accelize kondigen aan samen te gaan werken om FPGA Acceleration-as-a-Service aan te bieden. De service is een combinatie van OVH FPGA Server met de Accelize QuickPlay/QuickStore oplossing. De service stelt OVH’s cloudklanten beter in staat de verwerkingsmogelijkheden van FPGA’s (Field-Programmable Gate Arrays), chips voor het implementeren en ontwerpen van virtuele applicaties, te benutten.

OVH presenteerde zijn eerste FPGA-serveraanbod in de zomer van 2016 als onderdeel van het RunAbove Lab. Gebruikers kunnen FPGA-opties evalueren door een dedicated FPGA-server te huren waarmee ze hun eigen FPGA-ontwerpen kunnen programmeren en testen. Door de nieuwe samenwerking met Accelize zijn OVH-gebruikers nu in staat vooraf gebouwde FPGA-accelerators in te zetten op de RunAbove FPGA-servers. Ook kunnen de gebruikers, met behulp van de QuickPlay/QuickStore-oplossing van Accelize, deze accelerators naar eigen behoefte aanpassen of nieuwe creëren, ongeacht hun kennis van FPGA aldus Germain Masse, technisch directeur van OVH.

RunAbove

Accelize levert de voorgebouwde accelerators voor de RunAbove cloud server in samenwerking met zijn QuickAlliance partner-ecosysteem. RunAbove gebruikers kunnen FPGA-accelerators met gemak opstarten en hebben direct de voordelen van FPGA-Acceleration. Binnenkort zijn ook extra accelerators, ontwikkeld door nieuwe QuickAlliance-partners, beschikbaar.

Cloudgebruikers die FPGA-acceleratie willen evalueren kunnen een ingestelde FPGA-server huren van OVH RunAbove, en direct de op de server geladen voorgebouwde accelerators testen. Vervolgens kunnen ze FPGA-accelerator ideeën toepassen middels een QuickPlay abonnement.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!