Konica Minolta lanceert Workplace Hub

24-03-2017 | door: Witold Kepinski

Konica Minolta lanceert Workplace Hub

Konica Minolta heeft Workplace Hub gelanceerd, een nieuwe IT-oplossing die alle technologie van een organisatie samenbrengt in één centraal platform. De Workplace Hub bestaat uit hardware, sofwtare en beveiliging van Hewlett Packard Enterprise, Sophos en Microsoft. Bijkomende diensten van Canonical en BrainTribe voegen open source en advanced data management toe en vergemakkelijken de effectieve digitale transformatie van organisaties.

Versie één van Workplace Hub (beschikbaar vanaf de herfst van 2017), ondersteunt kleine, middelgrote en grote ondernemingen bij hun digitale transformatie door een oplossing te bieden voor de groeiende complexiteit van IT, aldus Konica Minolta. Workplace Hub biedt volgens de leveranciereen efficiënter en effectiever beheer van de verschillende tools, diensten en devices die door moderne organisaties gebruikt worden.

IoT, Artificial Intelligence, Intelligent Edge en Decision Support

Het platform bevat ook een roadmap voor de integratie van IoT, Artificial Intelligence, Intelligent Edge en Decision Support. Belangrijke toepassingen voor de bedrijven van de toekomst. De toevoeging van deze cognitieve bedrijfsinzichten leidt tot een intuïtief begrip van een wereld waarin mensen beter samenwerken en op een efficiëntere en meer doeltreffende manier slimme, data-driven beslissingen maken.

Workplace Hub versie één zal beschikbaar zijn vanaf de herfst van 2017 voor organisaties die op zoek zijn naar kwalitatieve management diensten.

Meer informatie staat op http://workplacehub.konicaminolta.com/.

WK

Terug naar nieuws overzicht