Witold Kepinski - 25 maart 2017

Yourhosting opent Azure Stack Experience Center

Yourhosting opent Azure Stack Experience Center image

Hosting- en cloudprovider Yourhosting heeft op zijn hoofdkantoor in Zwolle een Experience Center geopend voor Azure Stack, de technologie van Microsoft waarmee bedrijven volgens Yourhosting optimaal kunnen profiteren van een hybride cloudinfrastructuur.

Bedrijven, zorginstellingen, gemeentes en Independent Software Vendors (ISV’s) kunnen in het Experience Center de laatste beta-versie van Azure Stack onderzoeken en zo inzicht krijgen in de mogelijkheden van het platform.

Azure Stack is de opvolger van Azure Pack, Microsofts technologie voor de bouw van private clouds, en onderscheidt zich door de verregaande integratiemogelijkheden met Public Azure. Workloads en data kunnen met Azure Stack naadloos tussen een eigen infrastructuur en de datacenters van Microsoft worden verplaatst. Bedrijven kunnen hierdoor gebruik maken van de schaalbaarheid en flexibiliteit van Microsofts public clouddiensten en zich er tegelijkertijd van verzekeren dat ze voldoen aan eigen veiligheidsnormen en wet- en regelgeving.

Yourhosting was het afgelopen jaar betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack, een hybrid cloud-oplossing van Microsoft. “Yourhosting is wereldwijd een van de eerste drie Microsoft-partners die Azure Stack met ons testen. Ze hebben hierdoor de afgelopen anderhalf jaar veel kennis en ervaring opgedaan over het platform. Met de opening van het experience center van Yourhosting wordt de digitale transformatie in Nederland tastbaarder. De bezoeker leert hoe de mogelijkheden van onder andere Azure Stack ervoor zorgen dat organisaties meer uit de technologie van vandaag en morgen kunnen halen,” zegt Ron Augustus, Director Small and Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft Nederland. Op de website van Yourhosting kunnen geïnteresseerden informatie vinden over Azure Stack en het Azure Stack bètaprogramma van Yourhosting.

World Hosting Days

Eric Mink, CTO bij Yourhosting, geeft tijdens de World Hosting Days ook een aantal presentaties van de mogelijkheden van Azure Stack op de stand van Yourhosting en zusterbedrijf Resello. De ’presentaties vinden dagelijks plaats op stand Z32 om 10:00 uur en 15:00 uur. De laatste versie van de Azure Stack beta (TP3) kwam twee weken geleden uit en is in het experience center te bekijken. Naar verwachting komen er geen grote vernieuwingen meer in Azure Stack voor de officiële wereldwijde lancering.

“Azure Stack is in feite dezelfde technologie als Microsoft Public Azure en op dezelfde manier te beheren. Wat ons betreft biedt het de beste hybrid cloudoplossing in de markt op dit moment. Klanten zijn met Azure Stack niet langer geremd om van Microsofts excellente public clouddiensten gebruik te maken en we verwachten dan ook een doorbraak van deze technologie na de lancering”, aldus Yourhosting CTO Eric Mink.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!