Witold Kepinski - 28 maart 2017

Centralpoint nestelt zich in Beneluxgebouw Amstelveen

Centralpoint nestelt zich in Beneluxgebouw Amstelveen image

Centralpoint heeft met name door de explosieve groei van de afgelopen drie jaar een grotere kantoorlocatie nodig om haar verdere groei te kunnen faciliteren. Centralpoint is haar vestigingsplaats trouw gebleven en heeft een nieuwe passende kantoorlocatie gevonden. Op 27 maart verhuist Centralpoint naar het compleet vernieuwde en representatieve Beneluxgebouw in Amstelveen. 

Ruim 15 jaar geleden had oprichter en CEO Brian Speelman al de visie dat een steeds groter deel van de ICT producten door Nederlandse bedrijven als commodity zouden worden gepercipieerd en daarmee eenvoudig online verkocht zouden gaan worden. Er zou een behoefte gaan ontstaan voor een centraal (online) punt waar Nederlandse bedrijven en organisaties werkelijk alle producten waar zij behoefte aan hebben, zouden kunnen kopen.

Niets is minder waar gebleken. Al 15 jaar biedt Centralpoint Nederlandse bedrijven en organisaties online toegang tot meer dan 1.000.000 producten van ruim 3.000 verschillende fabrikanten. Met name de afgelopen drie jaar heeft Centralpoint haar positie weten uit te breiden tot dominant marktleider. De innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare centralpoint.nl webshop wordt in Nederland gezien als de maatstaf hoe een zakelijke webshop zou moeten functioneren. Maar ook de achterliggende administratieve, logistieke en service processen zijn hoogstaand en zorgen voor een optimale klantbeleving.

Met name de afgelopen drie jaar is Centralpoint zowel in omzet (2016 120 Miljoen) alsook in medewerkers sterk gegroeid. Deze groei is ook voor de komende jaren voorzien, waardoor een nieuwe kantoorlocatie noodzakelijk is geworden. De nieuwe locatie bestaat uit bijna 2.000 m2 kantoorruimte, een nieuwe magazijnruimte en voldoende mogelijkheden om presentaties en demonstraties over innovatieve ICT oplossingen te houden.

“De afgelopen 15 jaar hebben wij keihard gebouwd aan het succes tot zover. Vandaag zetten wij met de verhuizing naar de nieuwe locatie een grote stap voorwaarts in de ontwikkeling van Centralpoint. De nieuwe locatie geeft ons namelijk de mogelijkheid om een vervolg te geven aan de forse groei van de afgelopen jaren en Centralpoint verder uit te bouwen tot de online B2B ICT-leverancier van Nederland” aldus Brian Speelman, CEO Centralpoint.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!