Witold Kepinski - 28 maart 2017

Yenlo wint tender Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK)

Yenlo heeft de aanbesteding van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier gewonnen. De opdracht betreft integratiediensten (ontwerpen, ontwikkeling en ondersteuning) ten behoeve van de informatievoorziening van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

De integratiedienstverlening bestaat uit technische realisatie van integratie, functioneel ontwerpen van integratie en vormgeven integratiearchitectuur gebaseerd op de WSO2 Enterprise Service Bus, alsmede het leveren van ondersteuning op de reeds gerealiseerde services. Ook kennisoverdracht van de Yenlo WSO2 guru’s naar de medewerkers van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is erg belangrijk in deze opdracht aldus Peter Willems, Sales Director Europa bij Yenlo.

Het contract gaat in op 1 april 2017 met een looptijd van 1 jaar en de mogelijkheid tot drie keer een verlenging van 1 jaar. Yenlo levert integratie specialisten, functioneel ontwerpers en architecten aan HHNK voor dit project.

Over Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier 

Een groot deel van Noord-Holland ligt beneden zeeniveau. Dat betekent dat er veel werk moet worden verzet om het droog te houden. HHNK is verantwoordelijk voor de waterschapstaken in het deel van Noord-Holland ten noorden van het Noordzeekanaal en Texel.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!