Witold Kepinski - 28 maart 2017

Ingram Micro tweakt Odin Automation Essentials automatiseringsplatform

Ingram Micro tweakt Odin Automation Essentials automatiseringsplatform image

Ingram Micro tweakt zijn Odin Automation Essentials automatiseringsplatform. Zo heeft Ingram Micro Cloud nieuwe Azure en New Hosting Solutions toegevoegd aan het Odin Automation Essentials Platform.

De nieuwe release van Odin Automation Essentials, een vooraf geconfigureerde dienst automatiseringsplatform, werd aangekondigd tijdens de World Hosting Days, die tussen 25-31 maart in Rust (Duitsland) plaatsvinden. Het platform omvat belangrijke nieuwe mogelijkheden voor hosting service providers, zodat ze gemakkelijk en kosteneffectief een breder scala van een hogere marge diensten sneller op de markt kunnen brengen met behulp van een enkel, schaalbaar platform.

Het leveren van een zeer flexibele en flexibele infrastructuur, de nieuwe release van Odin Automation Essentials stelt service providers om proactief te bouwen en te zorgen voor een sterke cloud en hosting service portfolio. Het verbeterde platform biedt extra inkomsten genererende kansen door middel van bundeling van Microsoft cloud-diensten, domeinregistratie, evenals gedeeld en virtual private server (VPS) hosting diensten met een eigen professionele diensten van een provider aldus Nimesh Dave (foto), EVP Global Cloud bij Ingram Micro.

Cross-sell

Odin Automation Essentials omvat Microsoft cloud services zoals Azure, Office 365, Dynamics 365, Enterprise Mobility Suite en Windows 10 Enterprise-licenties. Deze zijn klaar voor verkoop, out of the box, met behulp van bestaande contracten. De meest populaire shared hosting en VPS hosting plannen zijn ook inbegrepen. Hosters kunnen hun aanbod bundelen en met diensten te onderscheiden in combinatie met grotere cross-sell mogelijkheden. Andere mogelijkheden zijn volledig geautomatiseerde orderontvangst, facturering en facturatie, verwerking van betalingen, configuratie en provisioning modules.

World Hosting Days

Algemene beschikbaarheid van de nieuwe hosting mogelijkheden van Odin Automation Essentials en de volgende generatie van Odin Automation Premium is gepland voor begin Q2 2017. Voor meer informatie kunt u terecht op  http://www.ingrammicrocloud.com/odin- automatisering-essentials/  en  http: //www.ingrammicrocloud.com/odin-automatisering-premium/. Daarnaast is Ingram Micro Cloud stand F07 te bezoeken tijdens de World Hosting Days, 25-31 maart in Rust, Duitsland.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!