Witold Kepinski - 29 maart 2017

Jonathan James volgt Malin Holmberg op bij als CEO Tele2 Nederland

Tele2 Group heeft Jonathan (Jon) James aangesteld als de nieuwe Chief Executive Officer van Tele2 Nederland, daarmee treedt hij tevens toe tot het leadership team van de Tele2 Group. Jon is de opvolger van Malin Holmberg die Tele2 zal verlaten.

Voor zijn komst naar Tele2 was Jon James Chief Operation Officer bij de Zweedse kabelmaatschappij Com Hem, waar hij de consumententak door een succesvolle transformatie heen leidde. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de media- en telecomindustrie. Voor Com Hem werkte Jon voor de Britse operator Virgin Media, waar hij leiding gaf aan de breedband- en televisieactiviteiten, daarnaast bekleedde hij daar de positie van Group Strategy Director.

In november 2015 lanceerde Tele2 als eerste provider in de wereld een 4G-only netwerk. Inmiddels biedt het netwerk nationale dekking en maken meer dan 1 miljoen mobiele klanten hier dagelijks gebruik van. Hierdoor kan Tele2 zich nu volledig richten op het creëren van waarde door middel van commerciële innovaties en een uitmuntende dienstverlening. Jon James’s jarenlange ervaring in het creëren van operationele waarde is een zeer waardevolle aanvulling in deze volgende fase voor Tele2.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!