Witold Kepinski - 30 maart 2017

Erwin Hemmen wordt Managing Director Infradata Nederland

Met ingang van 1 april 2017 start Erwin Hemmen bij Infradata als Managing Director. Vanuit deze functie is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Hij neemt deze rol over van Henk Buurman, die zijn carrière buiten Infradata zal voortzetten.

Erwin Hemmen is afkomstig van Eurofiber, waar hij de afgelopen jaren heeft gewerkt als Directeur Sales & Partner Sales. Tussen 2012 en 2015 heeft hij als mede-partner en aandeelhouder van The Acceleration Group succesvolle commerciële strategieën geïmplementeerd bij grote bedrijven. In de jaren daarvoor heeft hij verschillende directiefuncties verricht bij Essent en KPN, waar hij de rol vervulde van Managing Director Enterprise Communications.

Erwin Hemmen zal zich bezighouden met de strategische, tactische en operationele gang van zaken bij Infradata. Onder zijn dagelijkse leiding zal Infradata zich blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige netwerk- en security-oplossingen voor Service providers en Mission Critical Networks. In zijn nieuwe rol zal Erwin Hemmen zich ook concentreren op het ontwikkelen en uitbouwen van de groeistrategie van Infradata.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!