Witold Kepinski - 01 april 2017

Qualogy wint Oracle Fusion Middleware Partner Community Award

Qualogy wint Oracle Fusion Middleware Partner Community Award image

Op woensdag 29 maart deelde Oracle EMEA de ‘Oracle Community Awards 2017’ uit, tijdens het jaarlijkse partnerevenement ‘Oracle PaaS Partner Community Forum’ in Split, Kroatië. Qualogy werd bekroond met de ‘Oracle Fusion Middleware Partner Community Award’.

De Oracle Community Awards worden jaarlijks uitgereikt aan Oracle-partners tijdens het Oracle PaaS Partner Community Forum. Qualogy ontving de award voor de implementatie van de Oracle Process Cloud.

Succesvolle cloudoplossing voor personeelsplanning

Michel Schildmeijer, Oracle Ace en Oracle Fusion Middleware Architect bij Qualogy, nam de prijs in ontvangst van Jürgen Kress, Manager Fusion Middleware Partner Adoption (Oracle EMEA). Michel: “Oracle zet op dit moment sterk in op de promotie van de cloud, waaronder ook de Oracle Process Cloud. Tegelijk blijkt in de praktijk dat veel organisaties hiervoor nog huiverig zijn om allerlei redenen. Bij de Nederlandse gemeente Ede implementeerden wij de Oracle Proces Cloud-oplossing in combinatie met Forceview, ons cloud HCM-product. Forceview is een succesvolle oplossing voor strategische personeelsplanning, dat binnen Qualogy is ontstaan als cocreatie-project. Hiermee laten wij zien dat huiverig zijn onnodig is en de Oracle Process Cloud juist enorme kansen biedt.”

HR-proces centraal geregeld in de cloud 

Qualogy is de eerste dienstverlener in Noordwest-Europa die een dergelijke implementatie in de cloud succesvol weet te realiseren. Michel: “Gemeente Ede beschikte over een verouderd personeelsmanagementsysteem en verouderde budget-inzichten. De systemen hadden geen samenhang met elkaar, waren niet geautomatiseerd en er was ook geen inzicht in onder meer het actuele personeelsbestand en budgetten. Forceview en Qualogy realiseerden samen een slimme cloudoplossing waarmee de gemeente het volledige HR-proces centraal kan regelen. Van resource-aanvraag en onboarding van nieuw personeel tot het te besteden budget: alles is nu direct inzichtelijk.”

Kroon op het werk

Het projectteam van Forceview en Qualogy heeft maandenlang alle zeilen bijgezet om de oplossing tot een succes te maken. Michel: “Deze award is een kroon op ons werk en biedt dé erkenning dat we het als Qualogy en Forceview goed gedaan hebben. Een enorm compliment.”

Oracle-video over de case

Tijdens het Oracle PaaS Partner Community Forum werd Michel ook uitgebreid geïnterviewd over de implementatie bij de gemeente. Bekijk het interview binnenkort op de website van Oracle en op Oracle’s YouTube-kanaal!

18 april: live webcast

Op dinsdag 18 april organiseert Oracle tevens een live webcast over de Oracle Process Cloud. Meld u hier aan.

Foto: Qualogy’s Oracle Ace Michel Schildmeijer neemt de Oracle Fusion Middleware Partner Community Award in ontvangst

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!