Witold Kepinski - 01 april 2017

Lenovo Nederland reikt partner awards uit

Lenovo Nederland reikt partner awards uit image

Lenovo Nederland heeft zijn partner awards uitgereikt. De uitreiking vond plaats op het, met bijna 400 aanwezig business partners, goed bezochte Lenovo Accelerate Event in Maarssen. Tijdens het event werd de algehele markt strategie en channel strategie toegelicht door het Lenovo management.

De awards werden uitgereikt door Andreas Mayer (General Manager Benelux Lenovo) en Peter-Paul Bénard (commercial channel leader Lenovo). De winnaars zijn:

Lenovo distributor of the year: Copaco

Lenovo server en storage reseller of the year: Extravar

Lenovo computing reseller of the year: Centralpoint

Fastest growing reseller of the year: Teslacom

Lenovo solution reseller of the year: Het IT

Ronald Ederveen, commercieel directeur bij Centralpoint, werd geroemd voor haar intensieve partnership en omzetgroei in het afgelopen jaar. “Wij zijn zeer vereerd met de erkenning door Lenovo voor onze intensieve en proactieve samenwerking in het afgelopen jaar. Centralpoint is uniek gepositioneerd in de Benelux met twee zeer succesvolle klantformules. Centralpoint.nl, de webshop die als de benchmark voor de Benelux geldt en Centralpoint Business Solutions die met innovatieve oplossingen en diensten de mid- en grootzakelijke markt bedient. Beide klantformules werken intensief samen met Lenovo om haar unieke end-to-end product portfolio te positioneren bij klanten en prospects”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!