Witold Kepinski - 04 april 2017

Xerox introduceert 29 ConnectKey printers en multifunctionele printers.

Xerox introduceert 29 ConnectKey printers en multifunctionele printers. image

Xerox introduceert 29 ConnectKey printers en multifunctionele printers. Deze apparaten hebben simpele en veilige on-the-go applicaties, cloud connectiviteit en toegang tot functies en apps die de productiviteit bevorderen zo beweert Xerox.

De nieuwe producten zullen vallen onder de Xerox VersaLink en Xerox AltaLink-serie. De VersaLink-apparaten zijn ontworpen voor kleine werkgroepen en teams die verspreid in de organisatie zitten. De serie bestaat uit 19 printers en multifunctionele printers (MFP’s). De AltaLink-serie bestaat uit 10 MFP’s die ontworpen zijn voor grote werkgroepen of voor een grotere printvolumebehoefte.

Het nieuwe ConnectKey-portfolio transformeert volgens Xerox printers in slimme en verbonden werkplekassistenten die de veranderende behoeften van bedrijven weerspiegelen. Het nieuwe printen, kopiëren en faxen bestaat uit gepersonaliseerde werkprocessen, met één druk op de knop toegang tot de cloud en meerdere beveiligingsfuncties.

De serie producten bevat verschillende maten, snelheden en mogelijkheden om aan de behoefte van zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen te voldoen met een consistente gebruikerservaring voor het hele portfolio.

Beschikbaarheid 

De 29 AltaLink en VersaLink printers en MFP’s zijn in het tweede kwartaal beschikbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!