Witold Kepinski - 03 april 2017

Misco Solutions wordt HP Device as a Service specialist

Misco Solutions wordt HP Device as a Service specialist image

Misco Solutions is als eerste benoemd tot HP Partner voor HP’s Device-as-a-service specialisatie programma (HP DaaS). Met deze service biedt Misco HP-werkplekken op maat die meebewegen met de wensen en eisen van de moderne organisatie.

De DaaS-dienstverlening speelt in op de groeiende vraag van bedrijven om van het bezit van hardware over te stappen naar het gebruik van hardware in de vorm van een service. Zo profiteren organisaties van flexibele ICT-dienstverlening voor een vast bedrag per maand. Kostbare financieringen voorafgaand aan ICT-projecten behoren hiermee tot het verleden. De dienstverlening is ontwikkeld om organisaties volledig te ontzorgen op het gebied van ondermeer desktops, (hybride) laptops en tablets inclusief de bijbehorende dienstverlening. Het omvat de gehele lifecycle van de werkplek, inclusief levering, beheer, onderhoud en afvoer van alle devices.

Flexibiliteit en schaalbaarheid 

“Het Device as a Service programma van HP is een van de meest uitgebreide in haar soort. Het biedt flexibiliteit en schaalbaarheid om gedurende de looptijd continue aan te sluiten bij de veranderingen in de organisatie.”, aldus Johan-Willem Hesseling, Manager Business Solutions. “De klant kan kiezen uit het kant-en-klare DaaS-portfolio voor de volledige werkplek als maatwerkoplossingen. Hierbij is het mogelijk om DaaS per device af te nemen, waardoor er altijd een oplossing beschikbaar is, die past bij de wensen van de klant. Maar voor welke vorm de klant ook kiest, hij profiteert altijd van een fullservice dienstverlening gedurende de levensduur van producten.”

Hardware als dienst

“We werken al lang samen met Misco Solutions en zijn zeer bekend met hun kwaliteiten, ook op het gebied van het aanbieden van hardware als dienst. Met de combinatie van HP’s portfolio en Misco’s kennis, expertise en certificeringen profiteren klanten van moderne IT oplossingen, flexibiliteit en een totale ontzorging gedurende de PC-lifecycle.”, aldus Edwin Rubens, Channel Manager HP Nederland B.V. “Bovendien is Misco Solution HP Platinum Partner. De klant profiteert hiermee van specialistische kennis van het gehele HP-productportfolio én het gemak van één aanspreekpunt.”

Op de foto vlnr: Adriaan Elsman (Misco Solutions), Rob Idink (HP inc), Johan Willem Hesseling (Misco Solutions), Henk Bijsterbosch (Misco Solutions) en Bektas Gultekin (HP Inc)

Bekijk hier de video.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!