Redactie - 03 april 2017

QNH Digital Experience event

QNH Digital Experience event image

IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting organiseert op dinsdag 18 april een event over ‘Digital Experience’. IT- en marketing professionals zijn uitgenodigd voor een middag vol inspiratie. QNH organiseert het event om organisaties te helpen bij het optimaliseren van de customer experience. Verschillende sprekers, werkzaam bij grote bedrijven zoals Mendix en Vodafone, delen deze dag best practices en reiken handvatten aan op het vlak van het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van de conversie. Na een middag vol kennisdeling hebben deelnemers inzicht in hoe zij in een digitale economie onderscheidend kunnen blijven en kunnen zij overgaan tot actie.

Sprekers

Hans de Visser, VP Product & Solution Marketing bij Mendix trapt de middag af met een keynote over de laatste trends op het gebied van snelle applicatieontwikkeling. Daarna volgt een interactieve presentatie van Willem Haring, Solution Architect bij Sitecore. Hij geeft in zijn sessie inzicht in data die van belang is voor goed begrip van de klant-context en hoe op basis van deze data realtime de klantconversatie vormgegeven kan worden. Sander van Mil, Digital Business Manager bij Vodafone, sluit de middag af. Hij deelt in zijn keynote de learnings en best practices over een groot IT-project dat bij Vodafone is gerealiseerd.

Programma

13:30 uur      Inloop

14:00 uur      Opening

14:15 uur      Hans de Visser – Slimme apps voor klantenbinding in de wereld van nu

15:00 uur      Pauze

15:15 uur      Willem Haring – Context marketing voor een optimale klantbeleving

16:00 uur      Sander van Mil – Our road to digital experience; learnings & practices

16:45 uur      Afsluiting

17:00 uur      Netwerkborrel

 

Aanmelden en meer informatie 

Het Digital Experience event vindt plaats op 18 april, bij QNH Consulting, Hogehilweg 24, Amsterdam. Deelname aan het event is kosteloos. Meer informatie en aanmelden kan via: https://qnh.eu/event/digital-experience-aan-de-slag/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!