Nutanix benoemt Frank aan de Stegge tot EMEA Head of OEM & Alliances Marketing
05-04-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nutanix benoemt Frank aan de Stegge tot EMEA Head of OEM & Alliances Marketing

Nutanix, de Enterprise Cloud Company, heeft Frank aan de Stegge aangesteld als Head of OEM & Alliances Marketing voor de EMEA regio . Aan de Stegge zal zich gaan richten op het verder uitbouwen van strategische marketing en joint go-to-market activiteiten met OEM partners Dell EMC en Lenovo, naast focus op strategische Nutanix allianties als Citrix, SAP en Intel. 
 
Aan de Stegge rapporteert aan Mark Lewis, Senior.Marketing Director EMEA, en zal in zijn nieuwe rol nauw blijven samenwerken met de regionale Nutanix Field Marketing en Sales organisaties. Belangrijke verantwoordelijkheden voor aan de Stegge zijn onder andere ondersteuning van nieuw strategische sales initiatieven met relevante marketing executie op Europees en lokaal niveau met de verschillende allianties.
 
Aan de Stegge heeft meer dan vijftien jaar internationale ervaring in senior marketing functies bij verschillende IT-bedrijven, onder andere bij AppSense als Marketing Director Benelux, en bij daarvoor HP Software als corporate product marketeer en Product Marketing Director.

Kanaal

"Het is een zeer interessante tijd om bij Nutanix te werken momenteel. Sinds 2013, toen ik begon als allereerste marketeer in Europa, hebben we een fantastische groei en ontwikkeling doorgemaakt als organisatie. Met de verdere doorontwikkeling van ons OEM- en alliantie kanaal, kunnen we onze leidende positie als Enterprise Cloud platform verder uitbouwen en de rol van IT structureel en positief veranderen richting een diensten organisatie met een focus op applicaties, in plaats van infrastructuur te onderhouden.”
 
Met inmiddels meer dan 5000 klanten wereldwijd neemt Nutanix een leidende positie in in de markt, die ooit voor Nutanix begon in 2011 als leverancier van hyperconverged infrastructuur, met als kernwaarde het “onzichtbaar” maken van infrastructuur. Nutanix biedt een uitermate veelzijdig platform voor gevirtualiseerde applicaties en databases, met koppelingen richting Public Cloud. Door het tevens geïntegreerd aanbieden van network security, automation en analytics biedt het haar afnemers de eenvoud en snelheid van de Public Cloud gecombineerd met de data controle en SLA’s van de Private Cloud.

Terug naar nieuws overzicht