Witold Kepinski - 05 april 2017

Lexmark biedt nieuw garantieprogramma voor printers

Lexmark Nederland introduceert vandaag ‘Met 4 jaar garantie’, producten met een garantie met een duur van vier jaar. Het nieuwe garantieprogramma richt zich op gebruikers die deel uitmaken van kleine werkgroepen. De garantie van vier jaar is van toepassing op een selectie aan kleuren- en zwartwitprinters en mfp’s van Lexmark.

De nieuwe garantie van vier jaar voorziet in 24/7 online ondersteuning en telefonische ondersteuning tijdens kantoortijden. Klanten van Lexmark profiteren daarnaast vier jaar lang van dekking voor reparatiewerkzaamheden, inclusief de kosten van reserveonderdelen.

Lexmark beweert onder meer efficiënte probleemoplossing te bieden die zorgt dat bedrijfsprocessen soepel blijven lopen en kostbare downtime van printers wordt vermeden. Het nieuwe garantieprogramma biedt werkgroepen die een select aantal printoplossingen van Lexmark gebruiken volledige gemoedsrust door hen vier jaar lang vanaf de aanschafdatum van ondersteuning te verzekeren.

Binnen 90 dagen vanaf de aanschafdatum kunnen klanten van Lexmark hun nieuwe printer online registreren om de garantie van vier jaar te activeren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!