Cisco en SAS introduceren platform voor analyse IoT-data

05-04-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco en SAS introduceren platform voor analyse IoT-data

Cisco & SAS hebben het Edge-to-Enterprise IoT Analytics Platform samen ontwikkeld. Het Edge-to-Enterprise Analytics Platform helpt organisaties inzicht te verkrijgen voor snelle actie op streaming data, aldus de twee partners. Deze aankondiging is gedaan op SAS Global Forum, ‘s werelds grootste analytics-conferentie waar meer dan 30.000 zakelijke en IT-gebruikers van SAS software offline en online samenkomen.  

Cisco en SAS hebben het‘edge-to-enterprise’ platform voor IoT-analytics gecreëerd door Cisco Unified Computing te combineren met analytics van SAS. Het platform helpt organisaties bij het toepassen van analytics op verschillende lagen van het netwerk, door streaming analytics direct in te zetten aan de rand van het netwerk kunnen organisaties zich richten op het ontdekken van interessante inzichten in plaats van tijd en energie te steken in het zelf creëren van een IoT-platform. 

Lees meer in dit bericht of het onderzoeksrapport:SAS takes Event Stream Processing to Cisco’s Edge for Internet of Things Stack.

WK

Terug naar nieuws overzicht