Witold Kepinski - 05 april 2017

John Vickerage wordt verantwoordelijk voor ScanSource Imago Benelux

John Vickerage wordt verantwoordelijk voor ScanSource Imago Benelux image

ScanSource Communications en Imago ScanSource kondigen een nieuwe managementteam aan in de volgende fase van de integratie van de twee bedrijven. Vanaf nu zal het bedrijf verdergaan onder de naam ScanSource Imago.

Het speciale verkoopmanagementteam is ingesteld ter ondersteuning van de activiteiten in Europa van ScanSource Imago. Paul Emery, Vice President voor het VK en Ierland, wordt verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van ScanSource Imago in het VK en Ierland.

John Vickerage (foto) is benoemd tot Area Vice President van Noord-Europa en is verantwoordelijk voor de verkoop in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux, Scandinavië, de Baltische Staten en Oost-Europa, en

Nicolas Jouan is benoemd tot Area Vice President voor Zuid-Europa en is verantwoordelijk voor de verkoop in Frankrijk. Phil Boyd, Vice President of Merchandising, wordt hoofd van de teams die verantwoordelijk zijn voor het relatiebeheer met leveranciers.

Imago, een value-added distributeur van apparatuur en diensten op het gebied van video en stembediening van Europa, werd in 2014 overgenomen door ScanSource. De integratie van ScanSource Communications en Imago ScanSource opent de weg voor schaalvergroting en focus op de groei van het bedrijf als geheel, in verschillende landen en met behulp van verschillende technologieën. Wederverkopers krijgen toegang tot een groter assortiment communicatie-oplossingen – stem-, video- en dataproducten – uit een enkele bron.

ScanSource Imago biedt ook een uitgebreidere value-added expertise, inclusief ondersteuning van wederverkopers bij het leveren van een breder assortiment van communicatie-oplossingen en diensten. Ook krijgen de verkooppartners van ScanSource toegang tot een groter aantal wederverkopers, nieuwe mogelijkheden als gevolg van de samenvoeging van de bedrijven, en grotere teams die zich bezighouden met hun bedrijven, wat grotere mogelijkheden biedt voor het promoten en verkopen van hun producten, aldus ScanSource Imago.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!